Kılıçdaroğlu İzmir programının ikinci gününü Çeşme’ye ayırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve programa katılmak üzere dün İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu, ilk gün programında Konak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği toplu açılış töreni ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Zirvesi Gala Yemeği oldu. CHP lideri, İzmir programının ikinci gününü Çeşme'ye ayırdı.

Kılıçdaroğlu İzmir programının ikinci gününü Çeşme’ye ayırdı

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük İzmir programı için dün öğleden sonra İzmir'e geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları karşıladı.

CHP liderinin kentteki ilk durağı Konak oldu.. Kılıçdaroğlu burada Konak Belediyesi'nin hayata geçirdiği 13. projenin açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Agora'daki Kültür Zirvesi Gala Yemeği'ne katıldı.

İKİNCİ GÜN PROGRAMI

Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci gün programında ilk olarak Çeşme'de düzenlenecek ESİAD 35. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısına ardından Basın Konseyi Toplantısına katılacak. 

Toplantıların ardından Çeşme Belediyesi'ni ziyarete edecek Kılıçdaroğlu, Çeşme Cumhuriyet Meydanı açılışını yaptıktan sonra kentten ayrılacak.

-ESİAD 35. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısına Katılım

-Basın Konseyi Toplantısına Katılım 

-Çeşme Belediyesi Ziyareti ve Cumhuriyet Meydanı Açılışı 

-İzmir’den Karayolu ile Hareket 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2021, 10:15

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0