Kılıçdaroğlu eylülde ikinci kez İzmir'e geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eylül ayında ikinci kez İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu, 26 Eylül'de TÜLOV'un düzenleyeceği panele katılacak. Panelde 'gelecek' konuşulacak.

Kılıçdaroğlu eylülde ikinci kez İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10-11 Eylül'de İzmir'e gelerek bir dizi açılış ve ESİAD'ın istişare toplantısına katılmıştı.

CHP lideri Eylül ayında ikinci kez İzmir'e geleceği öğrenildi. 26 Eylül'de İzmir'e gelecek olan Kılıçdaroğlu, Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı'nın (TÜLOV) düzenlediği panele katılacak.

26 Eylül Pazar günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda saat 10.00’da başlayacak panel iki oturum şeklinde düzenlenecek. Protokol konuşmalarının ardından ilk oturumda ülkemizde siyaset, ve sivil toplum kuruluşları gelecekte nereye gidiyor. İkinci oturumda ise emek, iş dünyası ve sendikaların gelecekleri gibi konular masaya yatırılacak. Toplantının ana başlığı ‘fütürizm’ olarak belirlenirken, gelecekte toplumları ne bekliyor, İzmir’in 30 yıl sonrası, 50 yıl sonrası ne olacak, siyasi partiler ne olacak? Öngörüler, bilim adamlarının bilimsel açıklamaları ışığında gelecek konuşulacak.

Kılıçdaroğlu'nun aynı gün programı uyması halinde Karabağlar Belediyesi'nin tamamladığı projeleri hizmete açacağı da belirtildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dün Genel Merkez'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmiş ve açılışlar için bizzat davette bulunmuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0