Kılıçdaroğlu: Birleşe birleşe kazanacağız; güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Kılıçdaroğlu: Birleşe birleşe kazanacağız; güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz

Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunnç Soyer de yer aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında "Hiç endişe etmeyin. Sabırla bekleyin. Sandığı getirecekler, derslerini vereceğiz. Demokratik yollarla bir daha gelmemek için göndereceğiz bunları." ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

"ANKARA'YA BİR MESAJ DA BEN GÖNDERİYORUM"

Hiç endişe etmeyin gençler gerçekten güzel günler göreceğiz. Bu ülkenin gençleri sakın umutsuzluğa kapılmayın. Geleceğinizi sakın yurt dışında aramayın. Yaşanabilir bir Türkiye'yi Millet İttifakı ile yapacağız. 

Ankara'ya bir mesaj da ben gönderiyorum. Elektrik zamlarını geri al. Yüzde 127 zam Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmıyor. Sarayında oturacaksın, her şey bedava olacak, hiçbir şey ödemeyeceksin. Vatandaşlara gelince yüzde 127 zam. 

"BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"

Ortada hükümet yok ki istifa etsin. Eskiden vardı hükümet. 

Gerçekten bu ülkeye adaleti, huzuru getireceğiz. Bu ülkede adaletin olmadığını, binlerce çocuğun yatağa aç girdiğini, kaynakların beşlli çetelere tahsis edildiğini, evlerde huzurun olmadığını, geçinmenin de zor olduğunu biliyorum. Bütün bunlara rağmen umudunuzu bozmayın sandık gelecek ve göndereceğiz onları. 

Birleşe birleşe kazanacağız; güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz

"ASLA KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN"

Türkiye'nin bütün sorunlarını biliyoruz. Buna karşın umutluyuz. Bir kez daha vurguluyorum: Karamsarlığa asla kapılmayın. İnançla kararlılıkla adımımızı atacağız ve hedefe ulaşacağız. Hedef halkın iktidarı; bir avuç tefecinin, beşli çetenin değil. Halkla yöneteceği her kuruşun hesabını vererek. 

Belediye başkanlarımız bütün aksaklıklara, engellemelere rağmen hizmet yapıyorlar. 

Bu yatırımı gerçekleştiren işçisinden belediye başkanına mühendisine kadar hepsine teşekkür etmek istiyorum. Temelini attığımız metronun açılışını da yapacağız inşallah.

Hiç endişe etmeyin. Sabırla bekleyin. Sandığı getirecekler, derslerini vereceğiz. Demokratik yollarla bir daha gelmemek için göndereceğiz bunları. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0