Karaburun’a gençlik enerjisi...

Sosyal Hizmet mesleğinin gelişimi için çaba gösteren, sosyal hizmet uzmanı ve öğrencilerinin meslek örgütü olan Sosyal Hizmet Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Gençlik Kampı’nın 12’ncisi, Karaburun Belediyesi’nin destekleriyle Mordoğan Ardıç Plajı’nda gerçekleştirdi.

Karaburun’a gençlik enerjisi...

Türkiye’nin farklı kentlerinden 57 sosyal hizmet uzmanı ve öğrencin katılımıyla gerçekleşen ve dört gün süren Ulusal Gençlik Kampı’nda söyleşiler, atölyeler, spor müsabakaları, açık oturumlar ve motivasyon etkinlikleri yer aldı.
Kamp katılımcısı gençleri ziyaret eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, ilçenin doğal güzellikleri ve bozulmamış doğasının gençler tarafından daha dikkatle korunduğunu belirtti.

PEK ÇOĞU İLK KEZ KARABURUN’A GELDİ

Kampın, birkaç hafta önce Mavi Bayrak alan Ardıç Plajı’nda yapılmasının önemine dikkat çeken Erdoğan, “Gençlerimizi her alanda desteklemekten mutluyuz. Federasyonun çalışmalarını da yakından izliyorum. Onlara güvenimiz ve inancımız tam.” dedi. 

Ardıç Plajı’nın, doğal güzelliği bozulmamış ender yurt köşelerinden biri olan Karaburun’un 4’üncü Mavi Bayraklı plajı olduğunu anımsatan Erdoğan, pek çoğu Karaburun’a ilk kez gelen öğrencilerin verimli bir kamp dönemi geçirmeleri için her türlü desteği verdiklerini kaydetti. 

Sosyal Hizmetler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Yılma Gümüş ise, insanlığın sosyal refahı için çalışma gösteren genç sosyal hizmet uzmanlarının gelişimleri için desteğini esirgemeyen Başkan Girgin Erdoğan’a kamp katılımcısı gençler adına teşekkürlerini iletti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0