İZMİR’İN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI

İzmir'in en başarılı belediye başkanları kim?

İZMİR’İN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI

 Ege Ajans olarak düzenlediğimiz en başarılı belediye başkanları anketimiz sona ermiştir. Bütün okuyucularımız bilmelidir ki, Türkiye’de anket şirketlerine güven son derece azdır. Okuyucularımızın bu konuda son derece haklı olduğu kanısındayız. Maalesef para, menfaat ve başka unsurlarla çakma anketlerle canlarının istediğini en başarılı belediye başkanı seçmektedirler. Bunlara çanak tutan belediye başkanlarımız da yeterince çoktur. Okuyucularımızın şunu iyi bilmesi gerekir ki, bizler bu konuda nesli tükenen kelaynak kuşları gibiyiz. Kalemimizi kimseye bükmeyiz, ne gördüysek, anketin sonucu ne ise onu yazmaya ve dürüstlüğümüzü bozmamaya son derece kararlıyız.

 “En başarılı belediye başkanlarımız” anketimize gelen mail ve SMS’lerin sonucunda, İzmir’de ilk beşe giren belediye başkanlarımızı ilan etmek istiyoruz. Diğer belediye başkanları içinse sebep ve sonuçlarını size bildirmek isteriz. 

Bir; İzmir’in yüz akı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer. Yorum yapmaya bile gerek yok. Hizmetlerinin ötesinde, barışçıl tavrı, yumuşak kibar dili, halkla bütünleşmesi, kavga istemeyen topluma yeterli sebep.

İki; Narlıdere Belediyesi Başkanı Ali Abdullah Engin. Sayın Abdül Batur’dan sonra, Narlıdere’de değişim rüzgarları estirdi. Hizmet kalitesi ve örgütüyle bütünleşmesi, güç zehirlenmesine uğrayan bazı belediye başkanlarına örnek olur inşallah.

Üç; Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ; hizmette İzmir’in tartışmasız en başarılı belediye başkanı, on numara beş yıldız. Tek sıkıntı CHP örgütüyle son zamanlarda düzelen bazı sıkıntılar bence Sayın Başkan’ın ayağından paçasından asılanlar, kendisini biraz rahat bıraksın.

Dört; Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar. Küçücük bir ilçe diye herkesin göz ardı ettiği ama hizmet, diyalog ve halkla bütünleşmede örnek bir belediye başkanı.

Beş; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar. Aliağa’da, CHP’nin en iddialı olduğu yerde seçim kazanan, girmedik ev, sıkmadık el bırakmayan, parti ayrımı yapmaksızın, evet MHP’li bir belediye başkanı. Biz de bunu gördük ve kendisini takdir ettik. Demek ki başarılı olmak için, parti amblemi gerekmiyor.

        Okuyucularımızdan gelen mailleri ve SMS’leri değerlendirdik. Takdir İzmir halkınındır.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2021, 10:43

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0