İzmir’den gönüllere

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Balçova Belediyesi Ve Özel Ata Sağlık Hastanesi İşbirliğinde 'izmir'den Gönüllere' İsimli Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Diyarbakır Ve Şanliurfa'daki İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Kıyafet Dağıtıldı.

İzmir’den gönüllere

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Balçova Belediyesi ve Özel Ata Sağlık Hastanesi işbirliğinde ’İzmir’den Gönüllere’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet dağıtıldı.

’İzmir’den Gönüllere’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet dağıtıldı. Kışlık bot, mont, atkıları giyen öğrenciler, projeyi hayata geçiren kurumların yetkililerine teşekkür etti. Ata Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Safiye Yılmaz, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek, "Üç güzide kurum ve kuruluş bir araya gelerek doğudaki öğrencilerimize küçük de olsa bir katkı sağladık. Ata Sağlık Hastanesi olarak, gençlerimize spor, eğitim ve sanat katkısı sunmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0