İzmir’de sağanak yağış etkili oldu

İzmir’de beklenen sağanak yağış il genelinde etkisini gösterirken caddeler ve birçok yerde su birikintileri oluştu. Araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşarken, basın çalışanları da bir valeye yolun karşısına geçmesi için yardım etti. Öte yandan İZSU'dan yapılan açıklamada 800 personel ve 200’e yakın araçla bölgesel sıkıntılara anında müdahale edildiği bilgisi paylaşıldı.

İzmir’de sağanak yağış etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir için de sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Bu uyarının ardından yağmur il genelinde etkili oldu. Etkisini zaman zaman artıran yağışın nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağışlar; İzmir’in Konak ilçesi başta olmak üzere birçok ilçeyi ve günlük hayatı olumsuz etkiledi. İlçelerdeki bazı cadde ve sokaklar sağanağın etkisiyle göle döndü.

Yağmurun iş çıkışı saatine denk gelmesi sebebiyle caddelerde yoğun bir trafik oluştu. Öte yandan, basın ekipleri bir valenin yoğun yağıştan dolayı oluşan su birikintilerinden dolayı karşıya geçemediği görünce vatandaşa yardım etti. (İHA)

İZSU teyakkuzda

İZSU sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, ekiplerin teyakkuzda olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Kentin dört bir yanında görev yapan 800 personel ve 200’e yakın aracımızla bölgesel sıkıntılara anında müdahale ediyoruz. Genel Müdürümüz Ali Hıdır Köseoğlu, kent genelinde olumsuz hava koşullarından etkilenen bölgelerde inceleme yaptı. Köseoğlu, Genel Müdür Yardımcımız Onur Demirci koordinasyonunda yürütülen çalışmaları yerinde denetledi." denildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0