İZMİR’DE FETÖ YAPILANMASI DEVAM MI EDİYOR?

Ak parti Eski İl Başkanı ve Eski Milletvekili Sayın Aydın Şengül, hakkında çıkan Ak Parti’den ihraç haberlerine karşı açıklamalarda bulundu.

İZMİR’DE FETÖ YAPILANMASI DEVAM MI EDİYOR?

Ak parti Eski İl Başkanı ve Eski Milletvekili Sayın Aydın Şengül, hakkında çıkan Ak Parti’den ihraç haberlerine karşı açıklamalarda bulundu. Şengül’ün, Egedesonsöz'ün haberine göre, daha önce iki kez Ak Parti İzmir İl Başkanlığı yapan Aydın Şengül'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Alzheimer gibi davranıyor. Ne dediğini kendisi bile bilmiyor" diye konuştuğu iddia edilmişti.

Şengül hakkında çıkan haberlere istinaden, Egedesonsöz Gazetesi’nde verilen habere göre; “17-25 Aralık kampanyasının yaşandığı dönemde de hayali ses kayıtlarını kimlerin hazırladığı ve bunlardan kimlerin menfaat sağlama peşine düştüğü de açıkça ortadadır. Tarafıma iletilmese de eğer partim beni ihraç etmeyi uygun gördüyse, bu partimin takdiridir.” dedi.

Bizler de Ege Ajans olarak Aydın Şengül hakkında çıkan haberlerden sonra yapılan ifadeleri şu şekilde yorumluyoruz.

Eğer Sayın Şengül bu ifadeleri kullandıysa uzun zamandır bizim de söylediğimiz Ak Parti FETÖ ile İzmir’de mücadele etmiyor. El ele yürüdükleri kişilerle şimdi de yürümeye devam ediyorlar iddialarını ispatlamış oluyor. Bu ifadeler ile hala FETÖ bağlantılı kişilerin Ak Parti İzmir’de etkili olduklarını, en yetkili yerlerde görev almış bir siyasetçinin itirafı olarak görsek sanırım yanılmış olmayız.

Sıradan bir parti üyesi bu iddiaları söylese ciddiye alınmayabilir ancak iki defa İl Başkanlığı ve milletvekilliği yapmış bir siyasi kimliğin bu sözleri ciddiye alınmalı ve itiraf kabul edilmeli diye düşünüyoruz.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0