İZMİR İLİ DAMIZLIK KOYUN VE KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HAKKINI ARIYOR

İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği, seçimlerde adalet istiyor.

İZMİR İLİ DAMIZLIK KOYUN VE KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HAKKINI ARIYOR

İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği, seçimlerde adalet istiyor.

“İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğinin 9 bin  asil bin 600 aday üyesi bulunuyor. Fakat mevcut yönetim tarafından Genel Kurulda yapılacak seçimlerde SOYBİS veri tabanına kaydettiği 123 kişiyi asil aday kabul ederek  seçime gitmek istemişti. Birlik yöneticilerinin SOYBİS sistemine  kaydettiği ve asil aday kabul ettiği kişilerin pek çoğu aynı soyadı taşımakta olup yönetime yakın insanlardan oluşuyordu.

 İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinde 10 bin 600 üyeden yalnızca 123 kişi ile kongre yapmanın üreticileri ile alay etmek olduğunu belirtmiştik. Bu şikayetleri basın yolu ile dile getirerek gerekeni yapılmasını talep etmiştik.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’in kesin talimatı ile her üyenin seçime gireceği müjdesi tarafımıza ulaşmıştı. Fakat mevcut İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği yönetimi bu karara karşı gelerek Tarım ve Orman Bakanlığı’na dava açtı.

Biz İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak mevcut yönetimi protesto etmek için  25 Şubat günü Torbalı’da hakkımızı arayacağız !” şeklinde açıklama yapan birlik, önümüzdeki Perşembe günü Torbalı’da basın açıklaması gerçekleştirecek.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0