İzmir'de fırtına ulaşımı vurdu

İzmir'de kuvvetli fırtına etkisini sürdürürken olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri geçici süreyle durduruldu. Karşıyaka'da ise tramvay seferlerinde 2,5 saatten fazla süren bir aksama yaşandı.

İzmir'de fırtına ulaşımı vurdu

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından, İzmir için önceki gün çok kuvvetli fırtına uyarısında bulunulmuştu. Bu kapsamda beklenen fırtına dün sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Kuvvetli fırtınada nedeniyle deniz ulaşımı etkilendi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İzmir'de tüm vapur seferleri itibariyle geçici süreyle durduruldu.

İZDENİZ A.Ş tarafından Twitter'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle araba vapur seferlerimiz dahil tüm seferlerimiz geçici süreyle iptal edilmiştir."

İZDENİZ'den yapılan ikinci bir açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşullarının devam etmesi nedeniyle seferlere başlanamadığı duyuruldu.

TRAMVAY SEFERLERİNDE YİNE AKSAMA

Karşıyaka’da taşan deniz sularının tramvay yolunu kapatması nedeniyle dün tramvay seferlerinde yaşanan aksama, olumsuz hava koşullarının bugün de devam etmesi nedeniyle tekrar etti.

Tram İzmir, deniz sularının tramvay yoluna kadar taşması sebebiyle tramvay seferlerinin kısıtlandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Buna göre tramvay seferleri Ataşehir – Yunuslar, Nikah Sarayı – Alaybey durakları arasında gerçekleştirildi. Yunuslar ve Nikah Sarayı durakları arasında ulaşım ESHOT seferleri ile sağlandı.

Karşıyaka'da 2,5 saatten falza süren aksamanın ardından saat 11:11'de tramvay seferleri normale döndü.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0