İZMİR CHP’DE GAZİEMİR, BAYRAKLI VE BORNOVA’DA SULAR DURULMUYOR.

En sıkıntılı üç ilçe için Ege Ajans görevlilerimizi sahada bir araştırma yapacak.

İZMİR CHP’DE GAZİEMİR, BAYRAKLI VE BORNOVA’DA SULAR DURULMUYOR.

Bu araştırmada neden ve nasılları tam olarak bilebilmemiz için aktif CHP üyelerine değil, sadece CHP’ye gönül veren, destek veren, oy veren ama yönetim bazında olmayan kişilere soru yönelteceğiz.

Aktif olanlar yani; yöneticilik, delegelik, mahalle temsilciliği yapanlar ile  yaptığımız görüşmede taraflı beyan veriliyor. Biz ise taraf olmadan sadece ve sadece CHP’ye oy veren kişilere çeşitli sorular yönelterek buradaki huzursuzluğun nedenini tam olarak öğrenmek istiyoruz. Bornova’da Berfin Çelik arkadaşımız, Gaziemir’de Hatice Göçmen arkadaşımız, Bayraklı’da Aykut Keser arkadaşımız bu konuda gerekli araştırmaları yapacaklar. Çıkan sonuçları neden ve niçinleriyle siz okurlarımızla paylaşacağız.

Ama bildiğimiz bir gerçek var ki; bu üç ilçe kaynıyor. Nedense huzur bulmadı. Belediye ve örgütler arasındaki çekişmeler son bulmadı. Elbette bazı görüş ayrılıkları olur ama iş birbirini tanımama noktasına kadar geldiyse, biz de okuyucularımızın ısrarlı talebi üzerine böyle bir araştırma yapacağız. Bu meyanda yazımız yayınlanmadan önce görüş bildirmek isteyenler olursa info@egeajans.com adresimize mail atabilirler. 05061694576’Nolu telefona bilgi verebilirler. Ege Ajans tarafsız haber yapmaya devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2021, 14:38

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamuran mut
Kamuran mut - 3 yıl Önce

Sorun belli çözüm belli kimse söylemeye korkuyor bunuda herkes biliyor

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0