İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GENÇ GİRİŞİMCİLİĞE TAM DESTEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TÜSİAD işbirliğiyle kurduğu “Girişimcilik Merkezi İzmir”in açılışı için geri sayım başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TÜSİAD işbirliğiyle kurduğu “Girişimcilik Merkezi İzmir”in açılışı için geri sayım başladı. 5 Şubat’ta açılacak merkezde gençlere yönelik girişimcilik eğitimlerinin yanı sıra çeşitli destekler de verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, girişimciliğe ilişkin farkındalık ile yetkinliğin artırılması ve İzmir’in katma değer yaratan dönüşümüne katkı sağlanması amacıyla “Girişimcilik Merkezi İzmir”i hayata geçiriyor. TÜSİAD’ın Türkiye’nin Girişimcilik Dönüşümü Projesi kapsamında içerik ve uygulama desteği verdiği Girişimcilik Merkezi’nin açılışı 5 Şubat Cuma günü yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesaplarından girişimcilik merkezine ait görüntüleri paylaştı;

“İzmir’in girişimci gençleriyle el ele veriyoruz. 5 Şubat Cuma günü açılışını yapacağımız “Girişimcilik Merkezi İzmir” ile gençlerimize girişimcilik konusunda yol gösterecek, kentin sorunlarına birlikte sürdürülebilir çözümler geliştireceğiz. #Girişimİzmir” şeklinde desteğini belirtti.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0