İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZENERJİ 18-21 ARALIK’TA PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji Türkiye İş Kurumu sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZENERJİ 18-21 ARALIK’TA PERSONEL ALIMI YAPACAK!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji Türkiye İş Kurumu sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un belediye iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana göre İzenerji A.Ş, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 1 bilgisayar programcısı 4 büro personeli, 1 dağıtım personeli, 1 tekniker (elektrik elektronik kontrol ve otomasyon) 1 bir mezar kazma işçisi, 1 süpürge işçisi, 1 psikolog ve 6 temizlik personeli olmak üzere toplam 15 personel alımı yapacaktır.

İZENERJİ İŞ BAŞVURUSU

İzenerji personel alımı başvuruları 18 Aralık ile 21 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular sadece internet adresi olan https://www.izenerji.com.tr/Pages/InsanKaynaklari.aspx üzerinden CV Bankası’na online başvuru şeklinde kabul edilecektir. Başvuru sahiplerinin başvuru yapılmak istenen pozisyonu belirtmesi gerekmektedir.

Alınacak personeller İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji İnsan Kaynakları Bakım Onarım İzenerji Güvenlik Hizmetleri İlaçlama ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir. Personel alımı başvuruları için kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartlarını ve diğer detayları görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 16:39

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdurrahman arslan
Abdurrahman arslan - 3 yıl Önce

Şöför

İslim gül karadag
İslim gül karadag - 3 yıl Önce

İş istiyorum

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0