İzmir Büyükşehir Belediyesi Atamaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi Üst Düzey Bürokrat Atamaları gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Atamaları

izmir Büyükşehir'de beklenen üst düzey bürokrat atamaları gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediyesinin Kurmayları belli oldu. Daha öncedende deklare ettiğimiz isimlerden bir tek Sayın Heval Savaş Kaya' nın dışında tüm atamalar önceden duayen gezetecimiz Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Bünyamin Kütük'ün yazılarında belirttiği isimler göreve atandı. Yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Tunç Soyer, başkanlık, özel kalem müdürlüğü ve genel sekreter yardımcılığı gibi yakın birimlerde kadro atamaları yapmıştı.

İŞTE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN KURMAYLARI

CHP Genel Merkez’de Kılıçdaroğlu’nun ve partinin ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu, İZDENİZ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı.
İYİ Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel İZBELCOM A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu.

ÜNİBEL A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atanan Nihal Ağca, 2011 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyasında siyasi partiler koordinasyonunu yapmıştı. Ağca ayrıca 27. dönem İYİ Parti Adana milletvekili adayı olmuştu.

İzmir basının önemli isimlerinden, eski Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi ise İZBELCOM Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı. İstanbul’un Silivri ilçesi belediye başkanlığını yapan ve seçimi kaybeden Özcan Işıklar, Grand Plaza A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu. CHP’den Tire Belediye Başkan aday adayı olan Burak Alp Ersen İZELMAN’a Genel Müdür olarak atandı. Mimarlar Odası İzmir Şube Sekreteri Nilüfer Çınarlı Mutlu, ÜNİBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı.CHP Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak, EGEŞEHİR PL.AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Eski başkan Aziz Kocaoğlu’nun 2007 yılında görev yerini değiştirdiği Hemşehri İletişim Merkezi Sorumlusu  Ekrem Tükenmez, EGEŞEHİR PL. A. Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde CHP’den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan Heval Savaş Kaya İZBETON A.Ş.'ye Genel Müdür oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliği için geçen Erhan Bey, İZULAŞ Yönetim Kurulu başkanı oldu.

Duayen gezetecimiz Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Bünyamin Kütük'ün ekip arkadaşı Heval Savaş Kaya Bünyamin Kütük'e ters köşe yaptı. Bünyamin Kütük ısrarla İzelman derken İzbeton'a Genel Müdür Oldu. Eh bu kadarda yanılgıyı hoşgörün.

Ege Ajans olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni atanan üst düzey bürokratlarına yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 11:53

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0