İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştı: Yeni görevi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Menemen İlçe Başkanlığı görevinden alınan Turan Erdoğan, partinin spor kurulu danışmanı oldu.

İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştı: Yeni görevi belli oldu

Serdar Aksoy’un tutuklanıp Menemen Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasıyla başlayan ve 1 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen Belediye Başkan Vekili seçimlerinde belediyenin Cumhur İttifakı’na kaptırılmasının faturası CHP Menemen İlçe Yönetimi’ne kesilmişti.

18 Mart’ta toplanan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun kararıyla Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan, yönetimiyle birlikte görevden alınmış, yerine Ömer Güney atanmıştı.

Öte yandan Turan Erdoğan’ın CHP’deki yeni görevi belli oldu. Erdoğan partisinin Spor Kurulu Danışmanlığı’na getirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Erdoğan’ın konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partisi, evrensel spor kültürünü ülkemizde yaygınlaştırmak için; etkin, verimli, dinamik bir anlayışla görev yapacak bir " Spor Yönetiminin" kurulması ilkesini hep benimsemiş ve savunmuştur.

Bu vesileyle, " Her türden spor etkinliklerini, Türk gençliğinin ulusal eğitiminin ana unsurlarından saymak gerekir." gerçekliğini ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün spor ile ilgili duygu ve düşüncelerini hedef edinerek kurulan Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu, denetime açık, şeffaf, katılımcı ve demokratik çizgide yoluna devam etmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi bu alandaki çalışmalarına "milli sporcu" kimliğimle beni "danışman" olarak görevlendirmesi gururunu yaşamaktayım.

Başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Gnl. Bşk. Başdanışmanı Spor Kurulu Başkanım Sayın Kenan Nuhut' a ve büyük ailem dediğim Cumhuriyet Halk Partisi Ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0