GÜNGÖREN CADDESİ, NARLIDERE’NİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

GÜNGÖREN CADDESİ, NARLIDERE’NİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Narlıdere’nin en işlek merkezlerinden olan Güngören Caddesi’nde yenileme ve sağlıklaştırma çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, cadde üzerinde faaliyet yürüten esnaf için de bilgilendirme toplantısı düzenledi. Projenin detayları paylaşıldı, görüş ve öneriler alındı. Başkan Ali Engin “Caddedeki çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz, bu hususta esnaflarımızla sürekli irtibat halindeyiz” dedi.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER PAYLAŞILDI

Narlıdere Belediyesi, Güngören Caddesi’nde devam eden yenileme ve sağlıklaştırma çalışmaları hakkında bölgedeki esnafa yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Projenin detayları, slayt gösterisi ile esnafla paylaşıldı. Cadde, kaldırım ve dükkan cepheleri için yapılacak düzenlemeler anlatıldı. Esnafın proje hakkındaki görüş ve önerileri toplandı.

CADDE BAŞTAN SONA YENİLENECEK

Proje kapsamında; -Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle- alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç ve yaya yolları özel taşlarla yenilenecek. Dükkân ve bina boyaları ile tabelalara standart getirilecek. Aydınlatma sistemleri, oturma grupları ve yeşil doku da modernize edilecek. Proje sonunda, caddenin modernize edilmesi ve alışveriş potansiyelinin artırılması sağlanacak.

“HIZLA DEĞER KAZANACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemiz için önemli potansiyele sahip. Özellikle devam eden metro çalışmaları sonrasında hızla değer kazanacak bir konumda. Devam eden proje hakkında esnafımızla bilgi paylaşımında bulunduk. İşin sonunda hem onları mutlu edeceği hem de ilçemize modern bir merkez kazandırmış olacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0