Gözler Cuma günü yapılacak MYK toplantısında: CHP Menderes’te düğüm çözülüyor

Geçtiğimiz haftalarda CHP Menderes İlçe Örgütü’nde 8 ilçe yöneticisinin istifa etmiş ve yönetim düşmüştü. Yönetimin düşmesinin ardından gözler ilçeye atanacak geçici yönetimin başına gelecek ismin kim olduğuna çevrilmişti. Edinilen bilgilere göre; Cuma günü gerçekleştirilecek CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısının ardından yapılacak. Parti kulislerinde atama için ismi geçen tek ismin ise 10 yıl boyunca Menderes’te ilçe başkanlığı görevini yöneten ilçe eski başkanı Muammer Karabacak olduğu

Gözler Cuma günü yapılacak MYK toplantısında: CHP Menderes’te düğüm çözülüyor

Geçtiğimiz haftalarda CHP Menderes İlçe Örgütü’nde toplu istifa 8 ilçe yöneticisi flaş bir karar alarak yönetimden istifa etmişlerdi.

Başkan ile birlikte 15 yöneticinin görev yaptığı ilçe örgütünden yönetim kademesinin yüzde 50’sinden fazlasının görevi bırakması nedeniyle CHP’de Menderes ilçe yönetimi ve Kemal Koç’un başkanlığı düşmüştü.

İstifa krizinin üzerinden yaklaşık 3 hafta geçerken gözler ilçeye atanacak geçici yönetimin başkanının kim olacağına çevrilmişti.

DÜĞÜM CUMA GÜNÜ ÇÖZÜLECEK

Edinilen bilgilere göre; ilçeye atama Cuma günü gerçekleştirilecek CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısının ardından yapılacak.

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in atanacak ismi Genel Merkez’e bildirdiği ismin MYK toplantısında görüleceği ve onaylanması halinde toplantı sonrasında ilçeye atamanın yapılacağı belirtildi.

Öte yandan; ilçeye atanacak geçici yönetim için ise parti kulislerinde tek bir isim geçtiği ve bu ismin 10 yıl boyunca Menderes’te ilçe başkanlığı görevini yöneten ilçe eski başkanı Muammer Karabacak olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2021, 15:30

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0