GELECEK PARTİSİ’NDEKİ İSTİFALARIN NEDENİ NE?

Gelecek Partisi'nde istifaların sebebi ne?

GELECEK PARTİSİ’NDEKİ İSTİFALARIN NEDENİ NE?

Son dönemlerde istifalarla gündemde olan  Gelecek Partisi’nde, Bugün İl Başkanı Cüneyt İşçilik Ve İl Yönetim Kurulu’nun görevden el çektirildiğine dair partinin resmi Twitter adresinden duyuru yapılmıştı.

Parti içinden edinilen bilgilere göre, Genel Başkan İzmir İl Başkanlığı için; “başarılısınız iyi gidiyorsunuz” şeklinde görüşlerini belirtmişti. İddiaya göre; bir gün sonra teşkilat başkanı tarafından koordinatör yollanarak İl Başkanı Cüneyt İşçilik’in  istifa istemesi sağlanmıştır. Ancak bu durumdan Genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun bilgisi olmadığı bildirilmiştir.

Bu konuya istinaden İl Başkanı Cüneyt İşçilik Başkanlığı’nda toplanan İl başkanlık Kurulu’nda, partililer; “iç hesaplamalara alet olmayacaklarını,  bu nedenle gelecek partisindeki görevlerinden ve parti üyeliğimizden oy birliği ile  istifa etme kararı aldıklarını” belirttiler.

İl Başkan Danışmanı Süleyman Dinçsever ise sosyal medya hesabında; “Partiyi yönetemeyen ülkeyi yönetemez.” şeklinde paylaşımda bulundu. İstifaların ve görevden almaların ardından gelen manidar mesaj dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 16:01

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0