GELECEK PARTİSİ İZMİR İL TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nin İzmir İl Teşkilatı’nda istifalar devam ediyor.

GELECEK PARTİSİ İZMİR İL TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nin İzmir İl Teşkilatı’nda istifalar devam ediyor. Daha önce de il başkanlığı düzeyinde istifaların yaşandığı partide mevcut İl Başkanı Cüneyt İşçilik, yönetim kuruluyla beraber istifa kararı aldı. Genel Merkez ise İzmir İl Teşkilatı’nın görevden alındığını açıkladı.

Daha önce de il başkanlığı düzeyinde istifaların yaşandığı partide mevcut İl Başkanı Cüneyt İşçilik’in yönetim kuruluyla beraber istifa kararı aldı. İşçilik ve yönetiminin bugün istifa kararı aldılar. Hatırlanacağı üzere İl Başkanı İşçilik daha önce de defalarca istifa edeceğini ifade etmiş ama görevi bırakmamıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimizde yapılan Parti Yönetim Kurulu (PYK) toplantısında İzmir İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulunun görevden el çektirilmesine karar verilmiştir” açıklamalarında bulundu.

İL BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik’in otomobili, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlanmıştı. İşçilik'in yara almadan kurtulduğu saldırıda olay ile ilgili soruşturma hala sürüyor. Kulislerde ise İşçilik'in aracını kurşunlayan ve daha sonra yakalanan şüpheli ise kendi yönetimindeki bir il başkan yardımcısının kardeşi olduğu iddia edilmişti.

3 İL BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

Kurulalı bir yıl olan Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilatı’nda tartışmalar büyüyor. İlk olarak İzmir’de il başkanı olarak atanan Cem Kavur, bazı il yürütme kurulu üyeleri arasında yaşadığı sorunlar nedeniyle istifası alınmıştı. Kavur’un ardından Genel Merkez tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi'nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Serhat Şener il başkanı olarak atanmıştı. Şener’in atanması ise il ve ilçe örgütlerinde rahatsızlık yaratırken o dönem birçok ilçe başkanı istifa etmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından gizli bir il kongresi yapılarak yeni il başkanı belirlenmişti. Şener ile Cüneyt İşçilik yarışında kazanan İşçilik olmuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0