Engin çalışanların yeni yılını kutladı

Belediye Başkanı Ali Engin, çalışanlarının yeni yılını kutladı. Önce şantiye tesislerinde, sonra ana binada personelle buluşan Başkan Engin “2020 yılının hepimiz için daha iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm halkımız için sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Engin çalışanların yeni yılını kutladı

YENİ PROJELERDEN BAHSEDİLDİ
Belediyesi Şantiye Tesisleri’nde işçilerle bir araya gelen Başkan Ali Engin, çalışma arkadaşlarıyla tek tek tokalaştı. Narlıdere için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Engin, yeni yıl için sağlık ve huzur dileklerinde bulundu. İkinci buluşma ise belediye binasında gerçekleşti. Belediye katlarını gezen Başkan Ali Engin, bürokratların ve çalışanların yeni yılını kutladı.

“SAĞLIK VE HUZUR DİLİYORUM”
Belediye Başkanı Ali Engin ''Yeni bir yıla giriyoruz, daha güzel bir Narlıdere için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılında da sizlerle birlikte sevgi, hoşgörü ve insanlık adına hizmet etmeye devam edeceğiz. Alın terinin ve emeğin her daim yanında olacağız. Yeni yılın sizlere ve ailelerinize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0