ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL PUSET

Özel çocuklara özel puset

ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL PUSET

İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Bornova Belediyesi,

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde  ilçede yayan 6 engelli vatandaşın ve ailelerinin yüzünü güldürdü. Engelliler Günü kapsamında ortopedik engelleri bulunan 3 bebeğe ortopedik puset hediye edilirken, 3 vatandaşa da akülü sandalye bağışında bulunuldu. Bebeklerin pusetlerini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Kızılay Başkanı Cemil Kurkut ile birlikte teslim etti.

Bornova Belediyesi’nden epilepsi hastası ve ortopedik engele sahip çocukları için yardım talebinde bulunan Kurban, Çelebi ve İnçamur ailelerinin evlerini ziyaret eden Başkan iduğ, çocukların  ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak için ortopedik puset bağışında bulundu. 2010, 2012 ve 2016  doğumlu olan çocukların aileleri, dışarı çıkmakta zorlandıklarını belirterek, yadım için Başkan İduğ’a teşekkür etti.  Maske ve dezenfektan da dağıtılan ziyaretlerde ailelere başka ihtiyaçları olup olmadığını  da soran Başkan Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Nefes alıp veren her canlının birer engelli adayı olduğunun bilincinde olması gerektiğini de ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “ Bütün çabamız, gayretimiz engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak, onların ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak için” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, epilepsi hastası ve ortopedik engele sahip 3 çocuğa engelli puseti bağışladı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0