DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI İZMİR    

    03.11.2010 tarihinde saat 20:00’da Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İl Birim Başkanlığı Toplantısı Bornova’da Yapıldı.

DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI İZMİR    

  Toplantıya birim başkanları katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya sadece Sosyal Medya Birim Başkanı Şahin Kaya deprem bölgesinde ki Devlet-i Aliyye Ocakları Yardım Çadırında Faaliyette olduğundan katılamadı. Toplantı açılış konuşmasını Teşkilat Başkanı Sayın Gafur OTURAK yaparak Toplantı Gündemine ilişkin hususları belirtti. Ardından İl Başkanı Sayın İbrahim KÜÇÜKOĞLU konuştu ve deprem sonrası oluşan durumla ilgili bilgi vererek son dernek çalışmaları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

  • İl binasının acilen tutulması ve diğer faaliyetlerin aksaksız olarak yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak gerektiğini söyledi.
  • Kadın kolları ile dayanışma içinde olduğunu ve faaliyetlerin gayet iyi gittiğini belirtti
  • Öncelikle deprem bölgesinde yardım faaliyetlerinin Bayraklı-İzmir Bölgesinde Çadır kuran Devlet-i Aliyye Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı sayın Şahin KAYA tarafından yürütüldüğünü ve kadın kolları tarafından da bu yardım faaliyetlerinin desteklendiğini ve yerinde kontrol ettiğini belirtti.

Genel Sekreter Sayın Mehmet Ali KARABULUT Genel konular ile WhatsApp grubu ile diğer sosyal medya hesapları üzerinden gelecek olan üye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

   Ardından söz alan Mali Birimler Başkanı Sayın Yücel MIZRAK şunları söyledi;

   Yarından tezi yok il binamızı hemen tutmamız ve diğer faaliyetler için adres göstermemiz gerektiğini vurguladı.

Tutulacak olan Devlet-i Aliyye Ocakları İzmir İ binasının bütçelenmesi ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Akabinde Dış ilişkiler Birim Başkanı Sayın Şahin UTLU açıklamalarda bulundu;

 İl binası ile ilgili çalışmalarda son aşamaya gelindiğini ve sona yaklaştığını belirterek 04.11.2020 tarihinde oluşturulacak bir heyet ile ilgili binayı keşif ve tutmak için ekip çalışması istedi. Akabinde 3 kişilik keşif ekibi oluşturuldu.

Oluşturulan keşif ekibinde

  • İl Başkanı İbrahim KÜÇÜKOĞLU
  • Teşkilat Başkanı Gafur OTURAK
  • Dış İlişkiler Birim Başkanı Şahin KAYA

Şeklinde yer aldı.

Sosyal Birimler Başkanı Sayın Azad Muammer AKTAŞ söz alarak şunları söyledi

Camiamızın adına yakışır bir teşkilat kurmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle bir teşkilatla yapamayacağımız ve aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur yeter ki birlikte hareket edelim cümlelerini kurarak konuşan olumlu havaya destek mesajı verdi.

  Eğitim Birim Başkanı Sayın Ali ÖRESİN söz alarak şunları söyledi;

Sırf "İzmir" de deprem oldu diye sevinenleri de gördük, Devletimizin İzmir'e olan desteğinden çıldıranları da, Tekbir getirilmesinden rahatsız olanları da, deprem bölgesine soygun yapmayı gideni de,,, ama gelenleri de gördük, ülkemin dört tarafından talepsiz yapılan yardımları, kurtarmaya koşan insanları, aç uykusuz enkaz kazanları, kapılarını ardına kadar açıp ikram yapmak için yarışanları, halkımızın hiç bir ayrım yapılmadan bir kez daha nasıl kenetlendiğini, Nasıl Güzel Bir Ülke Olduğumuzu ve belki de dünyada tek bir örneğimizin daha olmadığını.

  • Acılar da güzellikler doğuruyor. Tarih bu kahramanları unutmayacak diyerek getirerek sözlerine son verdi.

Son olarak Devlet-i Aliyye Ocakları Gençlik Kolları Başkanlığına Yunus Emre GÖKTAŞ’IN yerine sayın Erhan GEZER getirilmiştir.

  Haftalık Birim Başkanları kapanış Konuşması İl Başkanı Sayın İbrahim KÜÇÜKOĞLU tarafından duayla sonlandırmıştır.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gafur OTURAK
Gafur OTURAK - 3 yıl Önce

Başarılar Dilerim

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0