CHP'li Beko'dan AK Partili Kaya'ya yanıt: Topu çevirmeden devir işinin önünü açın!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya arasında Göztepe Stadı polemiği sürüyor. CHP'li Beko, Gürsel Aksel Stadı'nın mağaza ve dükkan bölümlerinin kulübe devredilmesi için AK Partili Kaya'ya yaptığı çağrıya karşılık Kaya'dan Torbalı hamlesi gelmişti. CHP'li Beko, Kaya'nın "CHP'li belediye tarafından Göztepe'mizin elinden alınan Torbalı'daki araziyle ilgili adım atın, samimiyetinize inanalım!” sözlerine karşılık "Konuyu siyasi polemiğe döküp topu çevirmeden devir işinin önünü açmasını istiyorum. Bir kararnameye bakar." dedi.

CHP'li Beko'dan AK Partili Kaya'ya yanıt: Topu çevirmeden devir işinin önünü açın!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Gürsel Aksel Stadı'nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Göztepe kulübüne devredilmesi için AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'ya yaptığı çağrıya karşılık, Kaya'nın "CHP'li belediyelerin tüm engellemelerine, açtıkları davalara rağmen nasıl ki o stadyumu yaptıysak söz konusu devir işleminin de gerçekleşmesini sağlarız. Kulübümüze siz de bir katkı sunmak isterseniz, CHP'li belediye tarafından Göztepe'mizin elinden alınan Torbalı'daki araziyle ilgili adım atın, samimiyetinize inanalım!” sözlerine yanıt verdi.

CHP'li Beko sosyal medyadan, "bir kararnameye bakar" açıklaması yaparak şunları söyledi;

"Bir Göztepeli olarak, her platformda başarısıyla gurur duyduğum, gençlik yıllarımdan bu yana yüzlerce maçına gittiğim, gidemesem de evimin yakınındaki stattan sesini dinlediğim bir taraftar olarak Sn. Atilla Kaya'dan konuyu siyasi polemiğe döküp topu çevirmeden devir işinin önünü açmasını istiyorum. Bir kararnameye bakar."

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0