CHP BORNOVA’NIN MUHTAR KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN BORNOVA MUHTARLARINA AFET SEMİNERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Kadın Kolları, 1-7 Mart Deprem Haftası ve 2021 yılının Afet Eğitim Yılı ilan edilmesi vesilesiyle ‘’Sosyal Boyutlarıyla Afet Bilinci & Afetlere Karşı Dirençli ve Güvenli Bir Bornova’’ konulu bir seminer düzenledi.

CHP BORNOVA’NIN MUHTAR KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN BORNOVA MUHTARLARINA AFET SEMİNERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Kadın Kolları, 1-7 Mart Deprem Haftası ve 2021 yılının Afet Eğitim Yılı ilan edilmesi vesilesiyle ‘’Sosyal Boyutlarıyla Afet Bilinci & Afetlere Karşı Dirençli ve Güvenli Bir Bornova’’ konulu bir seminer düzenledi.  Bornova Dramalılar Köşkü’nde pandemi koşullarına uygun olarak ve İZ-AFED Dernek Başkan Yardımcısı Avukat Birgül Değirmenci'nin sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte, afetlerin sosyal boyutu, etkileri ve sonuçları ele alındı. CHP Bornova Kadın Kolları Başkanlığı yanında halen Meriç Mahalle Muhtarlığı  görevini de yürüten Duygu Bölük, vatandaşların yaşadıkları her sıkıntıda ilk çaldıkları kapı olan muhtarların, geçtiğimiz aylarda art arda yaşanan deprem ve sel felaketiyle nasıl zorlu bir süreç yaşadıklarına değinerek, muhtarlarımızın bu tür durumlarda daha bilinçli ve etkili çözümlerle vatandaşa hizmet ve yardım edebilmeleri için bu seminerin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte muhtarlarla yapılması kararını aldıklarını belirtti.  Konuşmacı Birgül Değirmenci’nin Bornova’daki mahallelere göre istatistiki bilgileri de paylaştığı sunuma Bornova muhtarları ve ilçe yöneticileri de soru ve görüşlerini paylaşarak katkı verdi.

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Funda Özdemir
Funda Özdemir - 3 yıl Önce

Zor bir dönemden geçiyoruz. Yaptığınız çalışmalar çok kıymetli. Bu tür eğitimlere çok ihtiyacımız var. S.T.K. olarak bu tür eğitimlere katılıp,farkında olup, farkındalıklar yaratmalıyız. Hem yanlış uygulanan siyasi politikalar hem de doğal afetler nedeniyle oldukça yıprandık. Güçlenmek için DAYANIŞMA şart.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0