BUĞRA GÖKÇE’YE BASIN ZİYARETİ

Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kütük ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe görüşme yaptı.

Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kütük, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’yi ziyaret etti. Kütük ve Gökçe dünü, bugünü ve yarını konuştu. Görüşme sırasında basının içinde olduğu durumdan, kamuya yararına çalışan basın işçilerinin çalışma şartlarından ve halkın sesi olması gereken gazetecilerin ifade özgürlüklerinden konuştular. Gökçe, basının kamunun, vatandaşın sesi olduğundan ve basın emekçilerine gereken değerin verilmesi, özgür ifade imkanlarının olması gerektiğinden söz etti.

İzmir’de üst üste gelen doğal afetlerde sahada gereken özveriyle çalışan bütün emekçileri kutluyoruz ve tarafsız bir yayın organı olarak haberlerini vatandaşa aktarmaktan mutluluk duyuyoruz. Sokakta her an vatandaşın yanında olan, canını dişine takan Başkan Tunç Soyer, Genel Sekreter Buğra Gökçe, diğer bürokratlar ve bütün emekçileri, basın olarak unutmadık ve canı gönülden kutluyoruz. Ege Ajans olarak, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere, Sayın Buğra Gökçe’ye, bürokratlarına ve  bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz..

YORUM EKLE
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0