BORNOVA KIZILAY MAHALLESİ DELEGASYONU EGE AJANS’IMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Bornova CHP delegasyon seçimlerinde beyaz liste ile kazanan sayın Zübeyde Çelik, Cesim Yıldız, Birol Çam, Nihat Kaya ve Ethem İnal Ege Ajans’ımıza ziyarette bulundular. Bu nazik davranışlarına ve Ege Ajans’a olan güvenlerine teşekkür ederiz. Kendileriyle Bornova’daki delegasyon seçimleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

BORNOVA KIZILAY MAHALLESİ DELEGASYONU EGE AJANS’IMIZA ZİYARETTE BULUNDU

Zübeyde Çelik, yaptığı açıklamada Kızılay Mahallesi’nde bulunan 2 listenin çok medeni şekilde yarıştığına dikkat çekerek “Partililer Kızılay’da kimin ne kadar emek verdiğini çok iyi biliyor” diyerek birilerine mesaj gönderdi.

Yine liste adına söz alan Ethem İnal ise partiye bir gecede ortaya çıkan birçok üyenin katılmasına dikkat çekerek, “ 8 Kasım’da seçimler başladı. 7 Kasım gecesi Evka 3’e, Erzene’ye, Ergene’ye, Kızılay’a ve Birlik Mahallesi’ne yani Bornova’ya sehven unutulup da sonradan gönderildi denilen 160 tane üyenin geldi. Bu 5 mahalle, askıya çıkmamış bir gecede türeyen 160 tane üyeye kavuştu. Bunların hepsi seçimde oy kullandı. Bu haksızlıktır. Bornova delegesini kimse pazarlayamaz. Burada partinin yıpranmaması için herhangi bir isim belirtmiyorum ama ben de iş aş vaatleriyle cv toplama dedikodularından, partililerin çeşitli baskılarla ikna edilmesi söylemlerinden oldukça rahatsızım. Hele hele müdahil olanların arasında bazı vekillerimizin de adı geçiyorsa bizi derinden üzmüştür.  Erzene Mahallesi’ne 52 üye, Kızılay’a 51 üye, Birlik Mahallesi’ne 21 üye, Evka 3’e 16 üye, Ergene’ye 29 üye geldi. Bunların hepsi adaletsizliktir. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de üstüne cv topluyorlar. Bu cv’leri toplayan arkadaşlar bu kişilere iş başı yaptırsın. Kazanınca değil kaybedince yaptırsın. Kaybettik oynamıyoruz demesinler. Bu sert açıklamalar kimleri kapsıyor?, Hangi vekiller işin içinde?, Hangi bürokratlar bu işin bir tarafında Bornova kamuoyu çok iyi biliyor” dedi.

Yine beyaz liste adına görüş belirten Birol Çam ise “Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde menfaatsiz çalışan arkadaşlarımız var. Ama karşımıza emeği olmayan insanları çıkardılar. Sayın vekilimiz Özcan Purçu’nun Bornova’ya orantısız güçte müdahalesi hiç hoş ve şık olmadı. Biz partimize iş aş menfaat karşılığı değil yüreğimizi ortaya koyarak hizmet ediyoruz. Burada bir emek dayanışması vardır. Sadece delege seçimlerine değil, genel seçimlerde de arı gibi çalıştık. Biz CHP’ye gönül verdik. İş aş kaygısında değiliz. Partimiz için bir nefer olarak her zaman çalışmaya hazırız” dedi.    

Yine liste adına konuşan Ethem İnal, özellikle çok dikkat çeken konuşmasında “Bornova’da karşılıklı bir cephe yoktur. Ayrışma söz konusu olamaz. Bu demokratik bir yarıştır. Delegasyon seçimi bitmiştir. El ele kol kola girme zamanıdır. Benim en çok üzüldüğüm partimizin değerleri olan sayın Kudret Yiğit ve Polatlar’ın karşı karşıya gelmesi savaşması gibi bir şey asla söz konusu değildir. İkisi de bizim değerimizdir. Bu yarış biter herkes kol kola girer. Özellikle CHP’yi yıpratmak isteyenler sanki Bornova’da büyük bir savaş varmış gibi bu iki değerimiz üzerinden göndermeler yaparak kendilerine durumdan vazife çıkarmaya çalışan bazı şaşkınlar olabilir. Biz bu oyuna gelmeyiz. Ve hiçbir değerimiz de yıpratmayız” diye konuştu.

Sayın Zübeyde Çelik bir serzenişte bulunarak delege seçimlerinde gösterilen eforun genel seçimlerde gösterilmesi halinde partinin iktidar olabileceğine dikkat çekti.

Sayın Nihat Kaya ise “ Kızılay delegasyonu iyi bir yönetimle Büyükşehir’i ve ilçeyi kucaklayıcı, vatandaşa dokunabilen, dertlerini görebilen bir yapıyı benimsiyor. Bu şekilde bizim arzu ettiğimiz noktaya gelmesi gerekiyor. Genç ve liyakatlı kadın üyelere önem ve öncelik verilerek istediğimiz noktaya ulaşmak daha hızlı olur” diyerek sözlerini noktaladı.

Sayın Cesim Yıldız ise her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu, gençlere ve liyakatlı kadınlara önem verilmesi gerektiğini, CHP kültüründe çok sert yarışlar olabilir ama yarışlar bittikten sonra herkes el ele kol ola girer düşman çatlatır. Biz büyük bir aileyiz. Farklı görüşlerimiz olabilir ama sonuçta bir bütünüz. Birlik ve beraberliğimiz hiçbir hesap bozamaz. Çıkacak ilçe başkanı kim olursa olsun hangi yapıya yakınlığına bakmadan onu kucaklar bağrımıza basarız” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0