Bornova'da stresin ilacı: Yoga

İlçenin dört bir yanında açtığı hobi ve beceri edindirme kursları ile özellikle ev kadınlarının sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almalarını amaçlayan Bornova Belediyesi, düzenlediği spor kurslarıyla da fark yaratıyor. Bu kurslardan biri; zihin, beden, nefes ile yapılan bir çalışma olan Yoga. Bornovalı kadınlar, günlük yaşamlarındaki yorgunluk ve stresi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nce yürütülen kurslarda, yoga yaparak atıyor.

Bornova'da stresin ilacı: Yoga

Yoga kursları, Atatürk Mahallesi Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman Sosyal Tesisleri, Çamdibi Kadın Danışma Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi olmak üzere 4 ayrı merkezde veriliyor. Ücretsiz olan ve uzman yoga eğitmenleri tarafından verilen kurslar, haftanın bir günü bir saat olarak gerçekleştiriliyor. Yoğun talep gören kursların, Nisan 2020'den itibaren açık havada sürdürülmesi planlanıyor.
 
Bornova Belediyesi, Spor Müdürlüğü bünyesinde yine kadınlara yönelik olarak, pilates, aerobik ve step kursları da düzenliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0