Bornova'da Şaşırtan Pankart

İzmir'in Bornova ilçesinde bir vatandaş balkonuna astığı pankartla anaokuluna tepki gösterdi.

Bornova'da Şaşırtan Pankart

Pankart hem şaşırttı hem kızdırdı

İzmir'in Bornova ilçesinde evinin balkonuna "Anaokulunu mahallemizde istemiyoruz" yazılı pankart asan kişiye tepki olarak anaokulu binasına, "Çocuk sesi dünyanın en güzel melodisidir" pankartı asıldı.

Erzene Mahallesi'nde yaşayan H.A., iddiaya göre, evinin hemen karşısında bulunan anaokulundan gelen çocuk sesinden rahatsız oldu. Tepkisini dile getirmek için de balkonuna, üzerinde, 'İzmir'in en sessiz ve sakin semti Profesörler Sitesi olarak mahallemizin huzur ve sessizliğini bozan bu anaokulunu mahallemizde istemiyoruz' yazılı pankartı astı.

Okula gelen öğretmenler ve velileri pankartı görünce hem şaşkına döndü hem de H.A.'ya tepki gösterdi. Anaokulu sahiplerinden Hasan Taçgel (37), "10 yıldır aynı noktada faaliyet gösteren okulumuzu dört yıldır biz işletiyoruz. Pankartı görünce çok şaşırdık ve anlam veremedik. Komşularımızın hemen hepsiyle aramız iyi ama pankartı asan kişiyle hiç tanışmadık. Geçen yıl, çocuklarımızın bahçede oynarken çok ses yaptığı gerekçesiyle ihtarname yollamıştı. Burası Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı, ruhsatları tam olan bir okul" dedi.

Öte yandan anaokulu binasına da "Çocuk sesi dünyanın en güzel melodisidir." pankartı asıldığı görüldü.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0