Bornova CHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Ege Ajans olarak Bornova İlçe Başkanı Sayın Asım Güven’i ziyaret ettik. Güven, gündemdeki delege seçimlerini değerlendirdi.

Bornova CHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Listeler oluşturulurken kadın ve gençlik kotasının doldurulması gerektiğini belirten Güven, “Kadın ve gençlik kotası yok. Ben bu seçimde liste yazanlara özellikle kadın ve gençlik kotasını mutlaka doldurun dedim. Değişim ve yenilik şart. Kadroların yenilenmesi, değişmesi, gençleşmesi lazım. Bunun için çaba sarf ettim” dedi.

Seçim sonuçlarından memnun olduğunu söyleyen Güven, “Ben hep Bornova’da yapılan seçimlerin hiçbirinde şaibe olmamasına ve şölen havasında geçmesine dikkat ettim. Her zaman bunu vurguladım. Kim ilçe başkanı olur, kim aday olur bunu şartlar belirler. En önemlisi insanların dostça ve kardeşçe ayrılmalarıdır. Ben ilçe olarak da ‘Biz bunu başardık’ diyorum. Çok güzel bir seçim ortamıyla, kavgasız ve gürültüsüz bir seçim atlattığımızı düşünüyorum. Çıkan sonuçlardan gayet memnunum, Hiçbir rahatsızlığımız yok. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0