BİROL KURAL SEFERİHİSAR İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şubat ayı içerisinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Seferihisar ilçe kongresinde, İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Birol kural, Daha İYİ yarınları tesis etmek için en meşru yol olan siyasette ülkem ve milletim için yapmak istediklerimi gerçekleştirebilmek için üyesi olduğum İYİ Partimizin Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Seferihisar ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdim.

BİROL KURAL SEFERİHİSAR İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NEDEN ADAY OLDUM

Partimizin kuruluş sürecini takiben, sorumlu bir vatandaş olarak Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve politik sıkıntılarının giderilmesi adına milletimize bir umut olarak doğan Güneş olan partimize katkı sağlamak için bende varım dedim ve Genel seçimlerde, daha sonrasında da yerel seçimlerde aktif olarak çalıştım. Daha İYİ yarınları tesis etmek için en meşru yol olan siyasette ülkem ve milletim için yapmak istediklerimi gerçekleştirebilmek için üyesi olduğum İYİ Partimizin Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Seferihisar ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdim.

BİR ANDA NEDEN ADAY OLDUĞUMU AÇIKLADIM

Söylediğim gibi, partimizin kurulmasının ardından yapılan seçimlerde İYİ Partinin bir neferi olarak yapılan çalışmalara katılarak destek oldum. Milletimizin ilgisi ve teveccühü son derece iyiydi, partimizi ülkemiz için bir umut olarak gören vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyordu, parti yönetimimiz Seferihisar da yoğun bir çalışma temposu ile milletimizle iç içe sorunlarını dinliyor, çözüm üretiyor ve umut oluyorlardı. Seferihisar da partimizin o ilk gün ki coşkulu günlerini tekrardan yaşaması ve daha da ileriye taşınması için Partili arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonrasında onların destek ve telkinleriyle ilçe başkanlığına aday oldum.

ADAYLIK KARARINDA HERHANGİ BİR SORUN YAŞADINIZ MI?

Önümüzde ki kongre sürecinin partimiz ve milletimiz adına demokratik olgunlukta ve dostça geçmesini, kırgınlık, küskünlük olmadan, nezaket içeren bir yarış olması gerektiğini düşünüyorum. Fakat son günlerde partimize üye olmaya giden vatandaşlarımızın maalesef üyeliklerinin halen yapılmadığı şikâyetlerini alıyorum, umarın kısa sürede bu talepler sonuçlandırılır ve kanunlara uygun olarak demokratik haklar engellenmeden dostça bir yarış olur. Sonuçta tüm aday olacak arkadaşlarımızın ortak noktası bizim gibi, milletimize daha iyi hizmet vermek olduğu düşüncesindeyim.

Dilerim partimize, milletimize ve Seferihisarımıza yakışan bir kongre yapar ve milletimize hizmet etme yolunda mücadele ederiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0