BERGAMA'YA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK

Başkan Koştu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

BERGAMA'YA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK

Tarihi kent Bergama’nın vizyon projelerinin takibi için Ankara’ya giden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Başkan Koştu, Bergama’nın 25 yıllık hayali Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi ile Millet Bahçesi Projesi başta olmak üzere devam eden vizyon projelerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a son gelişmeleri aktardı.

Bergama’nın makûs talihini değiştirmek üzere hazırlanan projelere verdiği destekler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 22 Şubat 2020 tarihinde kadim kentimiz Bergama’ya yapmış oldukları ziyaretlerinin ardından vizyon projelerimiz için destekleri sürekli bizimle beraber oldu. Üç bin yıllık tarihi kentimiz Bergama’nın turizmden tarıma, ulaşımdan doğalgaza, Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nden istihdama, Organize Tarım Bölgesi’nden Selinos Antik Kanal Restorasyon Projemiz ve Millet Bahçesi Projemize kadar tüm çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sonsuz desteklerini vermekteler. UNESCO Dünya Mirası Bergama’mızı hak ettiği değere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile beraber kavuşturacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0