Bayraklı’da Selçuk Ayhan Adaylığını İlan Etti

Bayraklı’da uzun zamandır aday olacak mı olmayacak mı diye tartışılan Sayın Selçuk Ayhan aday olacağını resmen ilan etti. Ege Ajans olarak Sayın Selçuk Ayhan’ı dün akşam Mansuroğlu Mahallesi delegeleriyle yaptığı toplantıyı izledik. Sayın Selçuk Ayhan bazı açıklamalar yaptıktan sonra cumartesi günü saat 15.00’da CHP Bayraklı ilçe başkanlığında adaylığını açıklayacağını belirtti.

Bayraklı’da Selçuk Ayhan Adaylığını İlan Etti

Sayın Selçuk Ayhan 2 dönem CHP il başkanlığı 1 dönem de CHP milletvekilliği yapan CHP’nin önemli değerlerinden birisidir. Dün adaylığını resmen açıklayıncaya kadar kendisi hakkında çok farklı değerlendirmeler yapıldı. Sayın Ayhan da bu değerlendirmelere akşam yaptığı toplantıda açıklık getirdi. “Ben 2 dönem il başkanlığı yaptım. Bu sırada erk olmama rağmen maddi menfaat elde etmeyi bırakın servetimden kaybettim. Hatta öyle günler geldi ki pazar günleri eşime pazar parası bile bırakamadığım günler oldu. Ben hiçbir menfaat uğruna aday olmadım. Asla aday da olmak istemedim. Günlerdir aday olmam ve ikna edilmem için herkes elinden geleni yaptı. Özellikle eşim aday olmama hiç sıcak bakmadı. Ben de aday olma fikrine hiç sıcak bakmadım. Fakat şartlar beni buraya getirdi. Kamuoyunda ve sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda beni eleştirenlere diyorum ki; hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben belediye başkanının askeri değilim, olmam. Ben zamanında genel başkanımız Deniz Baykal’a kafa tutarak il başkanı adayı oldum ve kazandım. Kimsenin adayı olmam. Bazı kesimlerin kendilerine göre haklı nedenlerince, benim bir grubun veya bazı kişilerin etkisinde kalmamdan endişe duyuyor olabilirler fakat ben bir ağabey olarak yola çıktım. Hiç kimseye yani siyasetten rant elde etmek isteyenlere prim vermem. İlçe yönetiminde ilçe başkanlığı yapacak en az 3-4 kişiyi yönetime alacağım. Bunlar her hafta dönüşümlü olarak ilçe başkanlığı yapacaklar. Ben protokolde kalacağım. Yani gelecek dönemde Bayraklı’da en az ilçe başkanlığı adayı olacak 3-4 kişiyi şimdiden hazırlamak istiyorum. Ben siyasi rant peşinde koşanlarla yola çıkmam. Ya da çeşitli kişilerle adım ilişkilendirilerek ‘Selçuk başkan burada, onları 2023’e taşımak için gereğini yapar’ diye kamuoyunda yapılan eleştirilere de gülüp geçiyorum. Hiç kimseyi taşımak için buraya gelmedim”.

Sayın Selçuk Ayhan yaptığı konuşmada çıkacak diğer ilçe başkanı adaylarına başarılar dilerken sosyal medyayı asla takip etmeyeceğini, olumlu olumsuz hiçbir eleştiriye katılmayacağını, diğer adaylarla da görüşeceğini belirtti. Özellikle hiç kimsenin birbirini yıpratmaması gerektiğini, negatif eleştirilere katılmayacağını, seçimden sonra herkes el ele kol kola gireceğine göre hiçbir olumsuz eleştiri yapılmamasını özellikle rica ettiğini dile getirdi. Kendisinin ve arkadaşlarıyla birlikte diğer adayların da çalışma arkadaşlarıyla yan yana gelerek bu süre içinde olumsuz hiçbir dil kullanılmamasını, herkesin programıyla, yapacaklarıyla kendini örgüte ifade etmesini belirtti. “Aslolan örgüttür. Örgütün kabul edeceği bir ilçe başkanı olma umuduyla adaylığımı sizlere şimdi deklare ediyorum. Bana oy vereceklere ve vermeyeceklere saygılıyım” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0