Bayraklı sokaklarına yeni çöp konteynerleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı Belediyesi’ne gönderilen 220 adet çöp konteyneri ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmeye başlandı.

Bayraklı sokaklarına yeni çöp konteynerleri

Bayraklı’nın tüm cadde ve sokaklarında titiz bir çalışma yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gelen 220 adet 770 litrelik çöp konteynerini eskileriyle değiştiriyor. Çelik konstrüksiyon, galvaniz kaplama yeni konteynerler eskiyen konteynerlerin yerine konuluyor. Belediye ekipleri, eskiyen ancak kullanılabilecek durumda olan çöp konteynerlerini ise bakım ve onarım çalışmasının ardından yenileyerek tekrar kullanıma sunuyor. İlçedeki tüm konteynerler, periyodik olarak yıkanarak dezenfekte ediliyor. Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha estetik bir görüntü için konteynerlere yeşil giydirmeler yapıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, daha temiz bir Bayraklı için çalıştıklarını belirterek, “Yeni konteynerlerimiz geldikçe, eskiyen, yıpranan tüm konteynerlerimizi peyderpey yenileyeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyemize konteyner desteği için teşekkür ediyoruz. Birlikte uyum içinde çalışarak, sorunlara daha hızlı müdahale edebiliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0