Bayraklı'da Susmuş ile Koç birleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kongresine saatler kala adaylığını açıklayan Pınar Susmuş ile aday çıkacağı konuşulan Ali Rıfat Koç, uzlaşı mesajı verdi. Susmuş ile el sıkışan Koç, Susmuş'a destek olacağı mesajını verdi.

Bayraklı'da Susmuş ile Koç birleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Cumartesi günü ilçe kongresini yapmaya hazırlanırken, adaylar cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Aday olarak ilk resmi açıklamayı yapan CHP İzmir eski Milletvekili ve il eski Başkanı Selçuk Ayhan'a karşı 3 adayın daha çıkacağı konuşuluyordu. Bu adaylardan Pınar Susmuş, dün ilçe binasında kongrede aday olduğunu resmen açıkladı. Diğer ismi geçen adaylardan Songül Gök henüz resmi açıklama yapmasa da aday olacağını bir çok ortamda dile getiriyor. Adaylık için ismi geçen son isim ise CHP Bayraklı İlçe Örgütünün 2009'daki kurucu üyesi ve kurucu yönetim kurulu üyesi Ali Rıfat Koç...

Ancak kongreye saatler kala Koç, diğer aday Pınar Susmuş ile ilginç bir görüntü paylaştı. Pınar Susmuş ile el sıkışan yerel yönetim uzmanı Koç'un aday olmaktan vazgeçtiği ve Pınar Susmuş'a destek vereceği belirtiliyor.

Susmuş, hiçbir erke ve makam sahibine göre hareket etmeyeceğini belirtirken, "Sadece örgütümden emir alırım. Örgüt bana hangi görevi layık görürse onu sorgulamam. Bu seçim, örgüte inananlarla örgüte dayatma yapanların arasında geçen bir seçim olacaktır. Örgütüme inanıyorum, güveniyorum. Hep beraber el ele kol kola bir seçim geçirelim. Herkese başarılar diliyorum, örgütüme de inancım tamdır" diyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0