Başkan Yılmaz Kurt'tan 19 Mayıs Mesajı

Ege Ajans İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda, 100’üncü yılı kutlanan bayramın önemine dikkat çekti.

Başkan Yılmaz Kurt'tan 19 Mayıs Mesajı

Ege Ajans İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda, 100’üncü yılı kutlanan bayramın önemine dikkat çeken KURT, “Bugün kendilerine düşen görevin; ayrı ayrı idealler peşinde koşan, bölünmüş ve parçalanmış bir gençlik değil; aksine milletinin ortak ideallerini temsil edecek bir gençlik yetiştirmek olduğunu vurguladı. Başkan Yılmaz KURT, “Yarınki toplumun temellerini sağlamlaştıracak, dünyadaki gelişmelerden haberdar, yeniliklere açık, çağdaş, özgür gençler yetiştirmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadelemizin Başkahramanı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve şükranla anarken, gençlerimizin de bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ege Ajans İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 11:00

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0