BAŞKAN TUGAY'DAN KAF SİN KAF'A MORAL ZİYARETİ

Yeni teknik direktöre başarı dileği

BAŞKAN TUGAY'DAN KAF SİN KAF'A MORAL ZİYARETİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Selçuk Yaşar Tesislerini ziyaret ederek futbol takımının yeni antrenörü İbrahim Cezayir’e başarı dileklerini iletti.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Takımı, Soner Tolungüç’ün istifası ile boşalan teknik direktörlük görevi için İbrahim Cezayir ile anlaştı. 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan için çiçeği burnunda Teknik Direktör Cezayir’i Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanında ziyaret etti. Tugay başarı dileklerini iletirken, genç teknik direktör ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

KULÜBÜN SIRTI YERE GELMEZ

Ziyaret esnasında Başkan Tugay ve KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, stat projesinin son durumu hakkında da değerlendirmede bulundu. Tugay'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek birliktelik vurgusu yapan Büyükkarcı, “Cemil Başkanımızı yanımızda görmek bizim için mutluluk ve onur verici bir şey. Karşıyaka Spor Kulübü olarak Karşıyaka Belediyesi ile ortak projelere imza atma aşamasındayız. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Biz birlikte olduğumuz sürece Karşıyaka Spor Kulübü’nün sırtı yere gelmeyecektir” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0