Başkan Soyer huzurevi sakinlerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’nü ziyaret ederek huzurevi sakinleri ve personelinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Başkan Soyer huzurevi sakinlerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

İzmir’de cumhuriyetin ilanının 97. yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, akşam saatlerinde Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’ne giderek burada yaşayan huzurevi sakinlerin bayramlarını kutladı. Balkonlarını Türk bayrakları ile süsleyen huzurevi sakinlerinin bir bölümü pandemi önlemleri kapsamında bahçede bir bölümü ise odalarının balkonlarından Başkan Soyer’i sevgiyle selamlayarak kutlamaya katıldı.

Siz mutlu olun yeter

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’nün bahçesinden huzurevi sakinlerine seslenen Soyer, “Sizler sadece ailelerinizin değil İzmir’in bize emanetisiniz. Sizler bizim için kentin en kıdemli yurttaşlarısınız. Yaşadığınız deneyimler, hayat boyu biriktirdiğiniz anılar bizim için kıymetli. Bunun için üzerinize titriyoruz. Yüzünüz gülsün diye elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli” dedi.

Başkan Soyer, pandemi döneminde canla başla çalışan huzurevi personeline de teşekkür etti.  Huzurevi sakinleri adına Başkan Soyer’e ziyaretinden ötürü teşekkür eden Meral Öter de  “Cumhuriyet” isimli bir şiir okudu. Başkan Soyer daha sonra yine kampüs bünyesindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi’ne geçerek burada da çalışanların bayramını kutladı.

Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0