BAŞKAN SELVİTOPU ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Karabağlar'da sokağa çıkma kısıtlamaları fırsata çevriliyor

BAŞKAN SELVİTOPU ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Karabağlar Belediyesi ekipleri, geçen hafta sonlarında olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlaması saatlerini fırsata çevirmeyi sürdürüyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da sahada görev alan ekiplerin çalışmalarını denetleyerek, işçilere kolaylıklar diledi.

Başkan Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından General Kazım Özalp, Esentepe, Basın Sitesi, Peker, Ali Fuat Erdem ve Vatan mahallelerinde tamamlanan ya da yapımı sürdürülen yol, kaldırım, istinat duvarı gibi çalışmaları inceledi. Yine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından fiziki altyapısı tamamlanan Doğanay Mahallesi'ndeki Şehit Astsubay Timuçin Gülnar Parkı'nı gezerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Parktaki peyzaj işleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kısa sürede tamamlanacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki Tahsin Yazıcı'yla Adnan Kahveci parklarındaki spor aletleri ve çocuk oyun gruplarının zemininin yenilenme çalışmasını da yaptı.

Limontepe Mahallesi'nde de belirlenen yerlere demir korkuluk ve tel örgü çekilerek, gerekli güvenlik önlemleri alındı.

Yağmura rağmen...

Başkan Selvitopu ayrıca, sokak hayvanlarına kuru mama dağıtan Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleriyle, Karabağlar Çevre ve Hayvanları Koruma Derneği gönüllülerini ziyaret etti.

Geçen hafta sonlarında olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsata çevirdiklerini ve daha fazla ekiple sahada olduklarını belirten Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz, zaman zaman yağan yağmura rağmen canla başla çalışıyorlar. Asfaltından park, kaldırım ve yol düzenlemesine; kentin temiz tutulmasından denetimlere kadar bir çok farklı alanda görev yapıyorlar. Aynı anlayış ve kararlılıkla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 08:14

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0