BAŞKAN SELVİTOPU,  “ATATÜRK” ADININ VERİLMESİ İÇİN MECLİSE TEKLİF SUNACAKLARINI SÖYLEDİ

Karabağlar Gençlik Merkezi örnek olacak!

BAŞKAN SELVİTOPU,  “ATATÜRK” ADININ VERİLMESİ İÇİN MECLİSE TEKLİF SUNACAKLARINI SÖYLEDİ

Karabağlar Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı, ana hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yönettiği toplantıya, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Kürekçi ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Çelik de katıldı.

Devam eden projelerle ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Selvitopu, yakında temelini atacakları Karabağlar Gençlik Merkezi’nin örnek oluşturacağını ve ilçenin önemli bir eksiğini gidereceğini vurguladı. Gelecek aylarda tüm enerjilerini, toplam maliyeti 75 milyon lira olarak öngörülen bu projeye yoğunlaştıracaklarını belirten Başkan Selvitopu, “İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte, sadece Karabağlar’a değil tüm İzmir’e değer katacak bir tesisi yaşama geçireceğiz. Tamamlandığında da adının ‘Atatürk Gençlik Merkezi’ olması için meclisimize teklif sunacağız. Amatör spor kulüpleriyle defalarca görüştüm. Onların da en büyük beklentisi, bu projenin biran önce yaşama geçmesi. Böylesine büyük bir yatırım Karabağlar’da yok. Gençlerin zamanlarını sporla geçirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için ne gerekiyorsa yapacağız. Farklı kurumların bu alanda yapacakları her türlü yatırımın da yanında olacağız” dedi.

‘Kamunun parasını koruyoruz’

Geçen aylarda yaklaşık 3 milyon liralık yatırımla asfalt kazıyıcı ve iş makinesi satın aldıklarını hatırlatan Başkan Selvitopu, asfalt serim makinesi, kamyon ve yine bir iş makinesi alımı için Devlet Malzeme Ofisi’ne 3 milyon liranın üzerinde nakit ödeme yaptıklarını da bildirdi. Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinin şantiyelerinin güçlendirildiğini belirterek, “Ekiplerimiz daha hızlı ve güçlü şekilde hizmet verecek” diye konuştu.

Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi inşaatlarının hızla sürdüğünü; Kibar Çok Amaçlı Tesisi’yle Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi projelerinin tamamlanma aşamasına geldiğine dikkat çeken Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Yaptığımız yatırımlarla, kamu kaynaklarını doğru alanlara yönlendirme ve halka hizmet edecek projeleri yaşama geçirme gayretindeyiz. İzmir kamuoyu halkın parasını nasıl koruduğumuzu çok iyi biliyor. Kimsenin endişesi olmasın! Nasrettin Hoca projemiz de tamamlandığında, İzmir’deki okullarda eğitim gören çocuklarımız burayı severek kullanacak. İzmir’in farklı noktalarından gelecek çocuklarımız, bu merkezden yararlanacak. Umarım pandemiyi en kısa sürede atlatır ve burayı çocuklarımızla buluştururuz.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0