BAŞKAN ENGİN “3 YIL İÇİNDE EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

BAŞKAN ENGİN “3 YIL İÇİNDE EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdikleri çalışmaları ve bundan sonra yapılacak projeleri değerlendirdi. Pandemi döneminde hiçbir yatırımı durdurmadıklarını belirten Başkan Engin “5 yılda, seçim vaatlerimizin iki katını gerçekleştireceğiz. Tüm sorunları geri kalan 3 yılda bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

“PANDEMİDE HIZ KESMEDİK”

İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Engin “Yaklaşık bir yıl önce başladığımız 4,5 kilometrelik Bisiklet ve Yaya Yolu Projemizin yarısını bitirdik. Barış Sokak’ı ilçenin yeni sevgi yolu olarak yeniden tasarladık. Güngören Caddesi’nin yenileme ve sağlıklılaştırma çalışmalarını yeni yılda tamamlayacağız. Ali Onbaşı Deresi üzerinde hayata geçirdiğimiz Park Orman Narlıdere projemizi çok yakında hizmete açacağız. Belediye bünyesinde 2 yeni anaokulu yaptık, hizmete açtık. Ilıca Mahallesi’nde 3’üncüsünü açmak için çalışmalarımız sürüyor. Sahilde, Mandalin Cafe’yi açtık. Slow Food ruhuna uygun olarak İzmir’e örnek bir meyve kurutma makinesi tesisi kurduk. Türkiye’de, bir ilçe belediyesi bünyesinde ilk kez Çocuk Senfoni Orkestrası kurduk. Tüm bu işleri 1,5 yıl içinde, pandemiye rağmen yaptık. Yüzde sekseninde kendi makinemizi, işçimizi değerlendirdik.” dedi.

“3 YILDA TÜM SORUNLAR BİTECEK”

Çamtepe Mahallesi’nde 9 dönümlük alanda oluşturulan rekreasyon ve park alanı ile ilçeye ‘yeşil merkez’ kazandırdıklarını belirten Başkan Engin “Park ve meydanlarımızı modern heykellerle süslüyoruz. Ilıca Mahallemizdeki 9 Eylül Parkı’nı önümüzdeki yıl komple yenilemeyi planlıyoruz. Pazaryerinin üst tarafında Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile yeni bir spor kompleksi inşa edeceğiz. Yeni spor, yeme içme alanları yapmaya devam edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Pir Sultan Abdal Parkımızı yenileyeceğiz. İzmir’in en temiz ilçesiyiz şu anda. Yukarı Köy’de 80 binanın restorasyon projesinde -İzmir Valiliği’nin desteği ile çalışma başladı, metro bitmeden İzmir’in en güzel turizm rotasını oluşturacağız. Seçim bildirgemizde sunduğumuz faaliyetlerin en az iki katını yapacağız ve bütün sorunları önümüzdeki 3 yıl içinde çözeceğiz” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0