BARINAK GÖNÜLLÜLERİNE BAŞKAN SENGEL’DEN TEŞEKKÜR

EFES SELÇUK’TA CAN DOSTLARI İÇİN GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN ÜÇ GENÇ KADIN

BARINAK GÖNÜLLÜLERİNE BAŞKAN SENGEL’DEN TEŞEKKÜR

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Hayvan Barınağı’nın gönüllü çalışanlarıyla bir araya geldi. Barınak gönüllüleri Mina Athan, Seray Bozhüyük, Hande Güleşgen’e teşekkür belgelerini ve gönüllü kartlarını veren Başkan Sengel gönüllülere ayrıca Şair Şarkılar online konser bileti de hediye etti.

Efes Selçuk ve çevre ilçelerden birçok hayvan severin hayvan sahiplendiği, mama bağışlarının yapıldığı barınakta gönüllü olarak çalışan Mina Athan, Seray Bozhüyük, Hande Güleşgen’e teşekkürlerini ifade eden Başkan Sengel, barınak gönüllülerinin yapmış olduğu özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EVE MUTLU DÖNÜYORUM

Barınak gönüllülerinden Mina Athan can dostları için düzenli olarak barınağa gittiğini belirterek; “İçim rahat eve döndüğüm için mutlu oluyorum. Padokları temizliyorum. Yavru köpeklerle ilgileniyorum. Köpeklerin belirli başlı ilaçlarının kullanılmasında yardımcı oluyoruz. Köpekler için özel yaş mamalar hazırlıyoruz” dedi.

ONLAR İÇİN BİR ŞEYLER YAPMALIYIZ

Kendi evinde 10 kedisi, 7 köpeği olduğunu, sokak hayvanları için de bir şey yapmak istediğini söyleyen Seray Bozhüyük; “Evimde can dostlarım var. Onlara ben bakıyorum. Ama sokak hayvanları ya da barınaktaki hayvanlar için de bir şey yapmamız gerekiyor.  Sokak hayvanları için barınakta gönüllü çalışırken, birçok insana ulaşmaya, onların da desteklerini almaya çalışıyoruz” dedi.

ONLARIN BİZE İHTİYACI VAR

Kuşadası’ndan Efes Selçuk’taki barınaklara can dostları geldiğini belirten, Hande Güleşgen;  “Hepimizin ortak amacı, daha çok hayvan sahiplendirmek,  barınaktaki hayvanların bakımı ve tedavisini daha aktif bir gerçekleştirmek. Bunun için gönüllü oldum. Yaklaşık 3 aydır bunun için çalışıyorum. Daha çok gönüllüye ulaşmak için çabalıyoruz. İhtiyacı olan bir canlıya yardım etmek insanı çok mutlu eden bir şey” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0