Bal-Göç’e Yakışır Aday

Bal-Göç (Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği) başkan adayı Beyhan Mutlu, Ege Ajans’a ziyarette bulundu.

Bal-Göç’e Yakışır Aday

Bal-Göç’e adaylığı hakkında konuşan Mutlu, “Netice itibariyle bu bir fedakârlık. Yeri gelecek ailemizden, işimizden, cebimizden fedakârlık yapacağız. Bu bir hizmet yarışı. Dernek; kamu yararına çalışan, statüsü olan, hemşehri çıkarlarını göz önünde bulunduran bir dernek. Bizler yörenin insanları olarak bu derneğe bir vefa borcumuz olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da bugüne kadar eksik gördüğümüz pek çok konunun sadece eleştiriden ibaret kalmasını istemiyoruz. Elimizi taşın altına sokup bu anlamda bir şeyler yapalım istiyoruz. Bunun için de genç, dinamik fakat Bal-Göç’ün önceki dönem yönetimlerinde görev almış deneyimli arkadaşlardan oluşan çok güzel bir ekip oluşturduk. Biz Bal-Göç’ün sadece bir tabela derneği olarak kalmasını istemiyoruz. Kamu yararına çalışan statüsünü ve gerçek potansiyelini sahaya yansıtılmasını istiyoruz. Bu anlamda tespit ettiğimiz pek çok öncelikli konu ve sorunlar var” dedi.

Projelerinin taklit edildiğini ve kongre öncesinde açıklamak istemediğini söyleyen Mutlu, “Projelerden bahsetmiyorum, taklit ediliyorlar. Çok sürpriz projeler olacak herkes şaşıracak. Kongre günü açıklayacağım” diye konuştu.

Kongre 12 Ocak 2020’de fuar A1 No’lu holde gerçekleşecek.

Bu kongrede aday olacak Beyhan Mutlu Kimdir?

1979 yılında Bulgaristan Kırcaali’de doğdu. 1989 yılında ailesiyle birlikte Türkiye’ye göç etti. 9 Eylül Üniversitesi muhasebe bölümü mezunu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra mali müşavirlik sınavını kazandı. 10 yıldır da mali müşavir olarak kendi ofisinde görevini sürdürmekte. Aynı zamanda Kâtip Çelebi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisansını 2019 yılında tamamladı. Bitirme projesi yerel yönetimlerde bağımsızlık ve mali bağımsızlık üzerineydi.  Evli ve 2 kız çocuğu babası.

Biz, bu işi başaracağına inandığımız Beyhan Mutlu’ya Ege Ajans olarak başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0