ALİAĞA SANAYİ SİTELERİ ESNAFI İÇİN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULDU

Sanayi Siteleri Esnafı İçin Güç Birliği Oluşturuldu

ALİAĞA SANAYİ SİTELERİ ESNAFI İÇİN YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULDU

Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Kuruldu

Aliağa Küçük Sanayi Siteleri bölgesinde kurulu dört Sanayi Sitesi Kooperatifinin esnafına destek olup, Sanayi sitelerinin altyapı ve diğer sorunlarına çözüm bulacak bir çatı dernek kuruldu.

Sanayi Siteleri bölgesinin altyapı, güvenlik, temizlik, denetim başta olmak üzere Sanayi Sitesi esnafının tüm sorun ve ihtiyaçlarına çözüm arayacak olan Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın girişimleriyle Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ve bölgedeki dört kooperatifin temsilcileri ve esnaflar tarafından kuruldu.

KURUCU YÖNETİM KURULU OLUŞTU

Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucuları, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın ev sahipliğinde bir araya gelerek Dernek tüzüğünü imzaladı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Dernek kurucu yönetim kurulu başkanı olurken, kurucu yönetim kurulu üyelikleri de S.S Aliağa Samurlu Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Çağrı Görmez, Aliağa Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Yılmaz Koç, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Halil Benli ile esnaflar Abbas Gidici, Hakan Toprak ve Fehmi Yavuz’dan oluştu.

Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sanayi sitesi esnafının sosyal, kültürel, ekonomik iş birliğini sağlamak, esnafın yardımlaşma ve dayanışma ihtiyacını karşılamak, Sanayi sitelerinin çalışma koşullarını iyileştirmek, çevre, altyapı ve diğer ihtiyaçlarında kurumsal girişimlerde bulunmak, esnafın mesleki bilgilerini yükseltmek ve üyelerin teknolojik standartları yakalaması için çalışmalar gerçekleştirecek.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “ESNAFIMIZIN DERDİ HER ZAMAN BİZİM DERDİMİZDİR”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin tüm sanayi sitesi esnafının sıkıntılarının çözümü için müşterek bir kurum olacağını söyledi. Başkan Acar, “Sanayi esnafının sıkıntılarını ve sorunlarını kendine dert edinen bir çatının kuruluşunu gerçekleştiriyoruz. Yeni derneğimiz sanayi sitemizin daha güzel, daha huzurlu ve daha güvenli olmasının yanı sıra esnafımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın üst seviyeye çıkartılması için faaliyetler yürütecek. Esnaf arasında ahilik geleneğini yaşatmak gibi bir misyonu olacak. Sanayi sitesindeki esnafımızın derdi her zaman bizim derdimizdir. Yeni kurulan derneğimizin derdi de artık bizim derdimiz olacak. Aliağa Sanayi Sitesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin esnafımıza ve Aliağamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0