AK Partili Çankırı ile CHP'li Polat arasında foto polemik!

Çeşme Belediyesi tarafından yapımı kısa süre önce tamamlanan Cumhuriyet Meydanı, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile açılışı yapıldı.

AK Partili Çankırı ile CHP'li Polat arasında foto polemik!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi açılış ve programa katılmak üzere dün İzmir'e geldi. İlk olarak Konak'ta Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen 13 projenini açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde geçekleşen uluslararası Kültür Zirvesi'nin Gala Yemeğine katıldı. Bugün ise önce ESİAD'ın 35. İstişare toplantısına ardından da BAsın Konseyi toplantısına katıldı.

Kılıçdaroğlu bu programların ardından Çeşme Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çeşme Belediyesi'nin yapımını kısa süre önce tamamladığı Cumhuriyet Meydanı'nın açılışı gerçekleştirdi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun meydan açılışını geçrkleştirdiği alandan fotoğrafa paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "coşkulu kalablık hazır!" göndermesinde bulundu.

AK Partili vekil, fotoğrafı, "Çeşme’de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için coşkulu(!) kalabalık(!) hazır(!) Milletvekili olduğu ilde bile karşılığı olmayan bir Genel Başkan…" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan AK Partili Çankırı'nın paylaştığı fotoğrafın ne zaman çekildiği ise bilinmiyor.

ÇANKIRI'YA YANIT MAHİR POLAT'TAN; ŞAKA İSE KOMİK DEĞİLSE...

AK Partili Çankırı'nın göndermesine yanıt CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan geldi. Polat, meydanın tepeden çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Şaka ise komik, değilse daha komik! Genel Başkanınızın tepeden bakış açısı sizin de zihniyetinize bulaşmış." yanıtını verdi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0