AK Parti'den Büyükşehir’e ‘ihale’ çıkışı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya dün sonuçlanan Buca Metrosu ihalesi üzerinden eleştiri oklarını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltti.

AK Parti'den Büyükşehir’e ‘ihale’ çıkışı

Sürekli, ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi, nihayet çıktığı ‘Buca Metrosu’ ihalesini, ‘525 Milyon TL’ zararla ikinci firmanın kucağına bırakıverdi. Nerede şeffaflık?’’ dedi. Kaya ise ''Dün İzmir'in mallarını başka şehirlere ve vakıflara peşkeş çeken CHP'li Soyer, bugün de İzmir'in cebinden 529 Milyon TL daha fazla çıkmasına sebep oldu!'' ifadelerini kullandı.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Buca Metrosu’nun yapım ihalesini 3 milyar 921 milyon 498 bin liralık teklif veren Gülermak A.Ş’nin kazanmasına AK Parti cephesinden tepki sesleri yükselmeye devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, dün ihaleyi en düşük teklifi veren ikinci firmanın kazandığını belirterek, sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunmuştu. Hızal ‘’Kamuda şeffaflık ilkesi gereğince, bu tercihin nedeni İzmirliye açıklanmalıdır!’’ ifadelerini kullanmıştı.

SÜREKLİ: İZMİR'İN KAYNAKLARINI DERYA DENİZ SANIYORLAR

Hızal’ın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. 

Sürekli, ‘’İzmir’in kaynaklarını derya deniz sanıyorlar! Bir yatırımı daha yine şaibeye ve çıkmaza sürükleyen CHP’li Büyükşehir Belediyesi, nihayet çıktığı ‘Buca Metrosu’ ihalesini, ‘525 Milyon TL’ zararla ikinci firmanın kucağına bırakıverdi. Nerede şeffaflık?’’ ifadelerini kullandı.

KAYA'DAN 'PEŞKEŞ' TEPKİSİ

Kaya ise, ''İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Buca Metrosu' ihalesini, 529 Milyon TL fazlasına ihalede ikinci olan firmaya verdi. Dün İzmir'in mallarını başka şehirlere ve vakıflara peşkeş çeken CHP'li Soyer, bugün de İzmir'in cebinden 529 Milyon TL daha fazla çıkmasına sebep oldu! Yazık...'' dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0