AHDE VEFA İSTİŞARE TOPLANTISI

İzmir Kemalpaşa'da sayın Burhan LAL’IN sahibi olduğu Komagene Çiğköfte mekanda gerçekleştirildi.

AHDE VEFA İSTİŞARE TOPLANTISI

Kandil Münasebetiyle Toplanan Ahde Vefa Grubu üyeleri, günün anlam ve önemi ile başlayan bu sıcak ve samimi bir ortamda yoğun bir katılımın gözlemlendiği bir muhabbet ortamında yapıldı. Ayrıca ülke ve genel sorunların ele alındığı bir toplantı şeklinde icra edildi.

 Kemalpaşa/İzmir Ahde Vefa Gurubunun Organize ettiği bu anlamlı geceyi tertip eden çok değerli Kemalpaşa sakinlerinden sayın İbrahim ÖZTÜRK, Hacı Mehmet SOLMAZ ile Mehmet GALE’NİN ve değerli dostlarımızın katılımıyla hoş sohbet ve istişare edilerek güzel bir ortamda gerçekleştirilmiştir.

Açılış Konuşmasını sayın Mustafa ÇAKIR’IN yaptığı bu anlamlı gecede sayın Özgür MERTGENÇ söz alarak şunları söyledi;

Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın ve dostluğumuz her geçen gün daha da sımsıkı sarılarak devam etmesini Yüce Allah’tan dilerim. Çünkü Ülkemizin ve İslam Aleminin böyle dayanışmaya, kardeşlik ortamında güçlü insanlara ihtiyacı olacağını vurgulayan sayın Özgür MERTGENÇ daha sonra tüm katılımcılara söz hakkı vererek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Daha sonra konuklardan sayın Volkan SARSAR söz verildi ve şu ifadeleri kullandı:

Güçlü bir ekip ile yolumuza devam edebilmek için çok güzel çalışmalarımız olacak. Gelecek hafta Konak-İzmir’de toplanılacağını ve bu grubun daha iyi hareket ve toplu taşıma olayını çözmek üzere 1 adet minibüs alma kararında olduklarını ve bu çalışmaların gönüllü arkadaşların katılımıyla son aşamaya geldiğini ve adım adım yaklaşıldığını beyan etti.

Kemalpaşa ekibi gelen misafirlere çok teşekkür ederek ve bu anlamlı ziyaretlerin sıklıkla yapılması ve kaynaşılmasının taraftarı olduklarını belirttiler.

Kapanış Konuşmasını Sayın Özgür MERTGENÇ yaptığı günün anlam ve önemine tekrar vurgu yapılarak dualarla sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gafur OTURAK
Gafur OTURAK - 3 yıl Önce

Başarılar Dilerim.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0