AHBAP’tan Narlıdere’ye destek

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği ve Narlıdere Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlar için önemli bir işbirliğine imza attı.

AHBAP’tan Narlıdere’ye destek

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği ve Narlıdere Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlar için önemli bir işbirliğine imza attı. Hayırseverlerin desteği ile toplanan yardım kolileri belediye ekiplerine teslim edildi. Başkan Ali Engin “Narlıdere halkı adına, değerli sanatçımız Haluk Levent ve AHBAP ailesine şükran borçluyuz” dedi.

KOLİLER İHTİYAÇ SAHİPLERNE DAĞITILACAK
Türkiye’nin dört bir yanında yapılan yardım çalışmaları ile gönülleri kazanan sanatçı Haluk Levent ve AHBAP ailesi, Narlıdere’deki ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Gönüllüler tarafından toplanan 250 gıda pakedi, belediye ekiplerine teslim edildi. Bir ailenin, bir aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan koliler, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

“AHBAP AİLESİ’NE TEŞEKKÜRLER”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlere bir de deprem yarası eklendi. İzmir’de açılan bu yarayı birlik ve dayanışma içinde aşacağız. Kendini bu alanda ispatlayan Sanatçımız Haluk Levent’e ve AHBAP Ailesi’ne, halkımız adına şükran borçluyuz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0