2B ARAZİ ALIRKEN DİKKAT..!

ARSATÜRK GAYRİMENKUL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT, 2B arazisi alınırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

2B ARAZİ ALIRKEN DİKKAT..!

     Covid-19 sonrası ve yaşanan pandemi sürecinde insanların doğaya ve müstakil yaşama dönüşü hızlandı. Doğaya dönüş ve artan arazi talepleri vatandaşları tapulu arazilere göre fiyat olarak daha uygun olan 2B statüsündeki arazilere yöneltti. Ormanlık bölgelerde 2B ve ya tapulu arazi alan vatandaşların sonrasında bazen tapu iptali ve ya eylemli orman olarak satın aldıkları arazinin bir kısmının yeniden orman sınırlarına dahil edildiği şeklinde şikayetler yaşanmakta.

Konu ile ilgili İzmir’in arsa ve gayrimenkul konusunda yurt dışı ofisleri ve temsilcilikleri ile lider ve kurumsal tek arsa ofisi olan ARSATÜRK GAYRİMENKUL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KURT, EGE AJANS editörümüzün sorularını yanıtladı.

    Sayın KURT ifadesinde, “sonradan mağdur olmamak için almayı düşündüğünüz arazinin durumunu Milli Emlak Müdürlüğü haricinde mutlaka Orman İşletme Müdürlüğüne de sorun ve danışın. Arazinizin belli bir yüzdesi hatta tamamı yeniden ormana çıkabilir, Eylemli Orman olarak belli bir kısmı sizden geri alınabilir, hatta tapunuz varsa o bile iptal olabilir ve sonradan telafisi olmayan sorunlar yaşayabilirsiniz. Arazi alırken öncelikle bölgesinde uzman, taşınmaz ticareti yetki belgesi sahibi, kurumsal arsa ofislerini tercih ediniz. Kendinizde arsanın ve ya arazinin durumunu resmi makamlardan mutlaka sorgulayınız.” dedi.

İzmir satılık arsa,  Çiçekliköy Satılık Arsa,  Bornova Satılık Arsa,  Yakaköy Satılık Arsa,  Urla Satılık Arsa, 2B Arazi,  Çeşme Satılık Arsa, emlak,  gayrimenkul,  İzmir Yatırım,  arsa,  arazi,  tarla, bağ bahçe,  çiftlik arazisi,  Çiçekliköy satılık ev, İzmir İmar, İzmir Organize Sanayi Bölgesi, Kemalpaşa Satılık Arazi, Bayraklı Satılık Arsa, Beşyol Köyü Satılık arazi, Karaçam Satılık Arazi, Sarnıç Satılık Arazi, İzmir sahibinden arazi, satılık arsa, kiralık arsa, müstakil arsa, tapu, Seferihisar arsa, Foça Satılık Arsa, Arsatürk, Arsatürk Gayrimenkul, Foça Kozbeyli Satılık Arsa

ir satılık arsa, Çiçekliköy Satılık Arsa, Bornova Satılık Arsa, Yakaköy Satılık Arsa, Urla Satılık Arsa, 2B Arazi, Çeşme Satılık Arsa, emlak, gayrimenkul, İzmir Yatırım, arsa, arazi, tarla, bağ bahçe, çiftlik arazisi, Çiçekliköy satılık ev, İzmir İmar, İzmir Organize Sanayi Bölgesi, KemalpaşaSatılıkArazi, Bayraklı Satılık Arsa, Beşyol Köyü Satılık arazi, Karaçam Satılık Arazi, Sarnıç Satılık Arazi, İzmir sahibin arazi, satılık arsa, kiralık arsa, müstakil arsa, tapu, Seferihisar arsa, Foça Satılık Arsa, Arsatürk, Arsatürk Gayrimenkul, Foça Kozbeyli Satılık A

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2020, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0