Ahmet Serkan Ulaş, Ege Ajansımızı Ziyaret Etti

Tüm Yerel-Sen İzmir 1 Nolu Şubesinde Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri ve Sendika Temsilcisi olan Ahmet Serkan Ulaş Ege Ajansımızı ziyaret etti.

Ahmet Serkan Ulaş, Ege Ajansımızı Ziyaret Etti

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Yerel-Sen İzmir 1 Nolu Şubesinde Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri ve Sendika Temsilcisi olan Ahmet Serkan Ulaş Ege Ajansımızı ziyaret etti.

Ziyarette Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Ahmet Serkan Ulaş 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Türkiye’de yeni bir yapının oluştuğu İzmir Modelinin Tüm Türkiye’ye yansıdığı Özellikle Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin gibi büyükşehirlerin de İzmir gibi sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile yönetilecek olmasının sevindirici olduğunu ifade ederek önümüzdeki süreçte Konfederasyona bağlı tüm sendikalarının demokratikleşme adına ellerini değil gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirterek sürece destek olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Tüm Yerel-Sen İzmir 1 Nolu Şubesinde Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri ve Sendika Temsilcisi  Ahmet Serkan Ulaş Ege Ajans Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Bünyamin Kütük'e Atatürk portresi hediye etti.

Haber ve Fotoğraflar: Bünyamin Kütük - Ertan Kara

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 18:56

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
TÜM- YERELSEN
TÜM- YERELSEN - 5 yıl Önce

HAYIRLISI OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0