USTA OYUNCU RASİM ÖZTEKİN’E VEDA…

Usta sanatçı Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlandı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin son yolculuğuna uğurlanıyor. Öztekin için ilk tören Galatasaray Lisesi’nde ve SES Tiyatrosu’nda düzenlendi.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün 62 yaşında hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlanıyor. Öztekin’in Türk bayrağına sarılı ve üzerine Galatasaray bayrağı da konulan tabutu, önce mezun olduğu Galatasaray Lisesi’ne getirildi.

Rasim Öztekin’in özel hassasiyeti cenazede uygulanacak

Buradaki törenin ardından cenaze, Öztekin’in profesyonel tiyatro hayatına başladığı SES Tiyatrosu önünde cenaze aracından indirildi. Tören mangası usta oyuncunun tabutuna omuz vererek, tiyatro sahnesine getirdi. Ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi, usta oyuncu için son görevlerini yapmak üzere tiyatro salonuna geldi.

Öztekin’in cenaze namazı buradaki törenin ardından, saat 15.00’te Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak cenazesi de Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

“BAK BABA AYNI SAHDEYİZ”

Törende konuşan usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin, şu ifadeleri kullandı:

“Bir konuşma hazırlamadım. Sadece babama benim ilk aşkım olduğu için ustam olduğu için bana her şeyi öğrettiği için. Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Bak baba birlikte aynı sahnedeyiz. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0